Arrangementen

Arrangementen voor een paintball uitje

Op zoek naar een compleet verzorgd paintball uitje in Valkenswaard? We hebben een aantal programma’s samengesteld waar de laatste tijd veel vraag naar is geweest. Zo is er een spannend en avontuurlijk arrangement ontstaan waarbij u naast het paintballen een van onze tabletgames gaat ervaren! Daarnaast is de combinatie kanovaren en paintball ook een populair paintball uitje in de lente en zomermaanden. Houd er rekening mee dat de arrangementen geschikt zijn voor groepen vanaf 10 personen. Paintball Valkenswaard is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Zij zijn bijna 40 jaar geleden groot geworden met kanoverhuur op de Dommel. Om goed aan te sluiten op de wensen van onze klanten hebben we dus een aantal arrangementen samengesteld met een hapje en/of drankje en paintball.  Vraag vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden.

paintball valkenswaard

Paintball en the Target

Een spannend achtervolgingsspel met tablets. Een moderne variant van politie en boefje in een leuke combinatie met paintball!

Contact opnemen

Paintball en Kanovaren

Eerst een spannend potje paintball en daarna met plonzende peddels genieten van een avontuurlijke kanotocht op de Dommel!

Contact opnemen

Paintball en solex rijden

Paintball en Solex rijden

Eerst strijden om de vlag bij een actief potje paintball. Daarna lekker uitwaaien tijdens een leuke solex tocht door de Kempen!

Contact opnemen

Paintball en Survival

Paintball en Survival

Een combinatie van een potje paintball en survival onderdelen. Echt een actief outdoor uitje in de bossen van Valkenswaard!

Contact opnemen

tabletgame de Smokkelaar

Paintball en de Smokkelaar

Na een interactieve wandeling met tablet een drugshandelaar te hebben ontmaskerd, ga je een uitdagend potje paintball spelen!

Contact opnemen