Paintball voor kinderen

Paintball voor kinderen

Wil je echt een keer iets anders doen? Kom dan met je kinderfeestje kinderpaintball spelen bij Rofra Valkenswaard! Paintball voor kinderen is ideaal voor de leeftijd van 8 tot 14 jaar. De paintball velden staan vol met bunkers en loopgraven waarin je je kunt verschuilen. Verover de vlag van het andere team terwijl je dekking krijgt van je eigen teamgenoten.

Het is mogelijk om te komen kinderpaintballen voor 1,5 uur met 70 verfballetjes per persoon. Bij deze variant krijg je een overall, een stoer masker om je ogen te beschermen en een kinder paintball geweer dat verfballetjes wegschiet met een veer. De balletjes komen dus niet hard aan, zoals bij paintball voor volwassenen. Samen met de instructeur gaan jullie het veld in om allerlei leuke paintball spelletjes te spelen.

Voor kinderen tussen de 14 en 18 jaar is het ook mogelijk om paintball te komen spelen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

 

Wist je dat Paintball Valkenswaard onderdeel is van Rofra Sportieve Arrangementen? En je dus ook voor andere kinderfeestjes kunt kiezen bij Rofra?

Kinderpaintball

Gekleurde verfspetters en schuilen achter bunkers zijn enkele ingrediënten voor een avontuurlijk paintball uitje!

Lees meer

Paintball en Survival

Paintball en Survival; een avontuurlijk kinderfeestje op een toplocatie midden in de bossen!

Lees meer