Reviews Paintball Valkenswaard

 

Hieronder vindt u een paar reviews van gasten die onlangs zijn geweest voor een paintball arrangement. Daarnaast kunt u al onze andere beoordelingen van klanten terug vinden op onze klantenvertellen portaal.

“We hebben enorm genoten van het kinderfeestje vorige week. Alles is naar wens geweest. De kinderen hebben erg veel plezier gehad en zich goed vermaakt.

Ze vonden de spelletjes heel leuk en ze werden goed geholpen als er iets niet lukte en enthousiast aangemoedigd door de begeleiders. Een top-feestje. Dankjewel.”

Mevrouw Vinders – Paintball kinderfeestje

reviews

“Vorige week in een leuke spontane actie paintball georganiseerd met een aantal vrienden. Communicatie verliep soepel, waardoor we nog makkelijk last minute konden reserveren om ’s avonds een potje paintball te spelen.

We werden begeleid door een goede instructeur die ons leuke spelvarianten liet spelen. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Hans Jacobs – Paintball by night

“Super tof feestje gehad met super begeleider”

Heer Verbert – Kinderpaintball feestje

Kinderfeestje Verbert Kinderfeestje Verbert Kinderfeestje Verbert

“Gisteren hebben we met onze vriendengroep een leuke dag gehad tijdens de Paintball Escape! Na een duidelijk instructie gingen we verschillende spelvarianten doen met de bom. En het leuke aan dit arrangement was dat je extra veel balletjes per persoon had en leuke spelvarianten met de bom. Zeker voor herhaling vatbaar!

Frank Janssen – Paintball Escape