Paintball voor scholen

Bent u op zoek naar een schoolreisje in Brabant? Paintball Valkenswaard heeft meerdere programma’s in de vorm van een dagje uit voor scholen.

Paintball is een ludieke spannende activiteit die plaats vindt in de bossen van Westerhoven op het eigen Outdoorterrein van Rofra. Er zijn meerdere velden aanwezig waarop je kunt spelen. Elk veld is voorzien van veiligheidsnetten en speciale sluizen waar de guns achter moeten blijven als er niet gespeeld wordt. De instructeur maakt teams en na een duidelijke uitleg over de veiligheid en het materiaal gaat de activiteit van start. Met een paintballgeweer worden verfballetjes afgevuurd op het andere team. De leerlingen krijgen een overall aan en een stoer masker op om het hele gezicht te beschermen. De verschillende paintball arrangementen voor scholen, zijn zeer geschikt voor een actief schoolreisje!

In teams strijden de leerlingen tegen elkaar. Wie verovert als eerste de vlag? Gaat het om snelheid of om tactiek? Een populaire activiteit voor een schoolreisje in Brabant, waarbij de leerlingen een team moeten vormen en samen moeten werken.

Bent u op zoek naar een andere activiteit voor een schoolreisje? Neem dan een kijkje bij onze website speciaal ontwikkeld voor scholen. Hierop staan al onze activiteiten die geschikt zijn voor schoolreisjes.

Paintball

Gekleurde verfspetters en schuilen achter bunkers zijn enkele elementen voor een avontuurlijk paintball schoolreisje!

Lees meer

Paintball en Survival

De stormbaan trotseren en gekleurde verfspetters op de overall zijn enkele elementen van een uniek outdoor schoolreisje!

Lees meer

Paintball en Kanovaren

Een uitdagend dagvullend schoolreisje vol verfspetters bij het paintballen en opspattend water tijdens de kanotocht!

Lees meer