Veel gestelde vragen Paintball

Wilt u graag een arrangement bij ons boeken, maar heeft u nog een aantal vragen? Kijk hieronder bij onze veel gestelde vragen paintball. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Onze groep bestaat uit minder dan 10 personen, is dat een probleem?

Natuurlijk is dat geen probleem. De minimale prijs is voor 10 personen dus als u met 8 personen bent, betaalt u voor 10 personen. Het voordeel is dat u natuurlijk wel de verfballetjes voor 10 personen krijgt.

Worden groepen samengevoegd?

Nee wij voegen geen groepen samen. Ook hebben we geen ‘open inschrijf’ dagen.

Kun je paintball combineren met andere activiteiten?

Ja! Bij ons kan dat zelfs uitstekend! Doordat Paintball Valkenswaard onderdeel is van Rofra Sportieve Arrangementen kunnen we Paintball wel combineren met wel 50 andere activiteiten. Keuze genoeg dus!

Niet iedereen kan meedoen, moeten we dan toch voor deze mensen betalen?

Als iemand niet mee kan of wil doen dan hoeft u voor deze persoon niet te betalen. Kijken is ook leuk! Wel dient u altijd het minimale bedrag te betalen.

Doet paintball pijn?

Ja en nee. Als u de regels niet in acht houdt en te dicht op elkaar staat dan kan het wel eens pijn doen. Maar over het algemeen valt het wel mee en wordt er goed geluisterd. U krijgt van ons een overall en gezichtsmasker waardoor u wordt beschermd.

Wat is de minimale leeftijd?

De minimale leeftijd voor kinderen die willen paintballen is 8 jaar. Junior paintball is vanaf 14 jaar en het volwassen paintball is vanaf 18 jaar.

Met wat voor soort paintball geweren wordt er geschoten?

Voor kinderen hebben we shotgun geweertjes, waarbij de verfballetjes met een veer worden weggeschoten.
Onze gewone paintballgeweren zijn Tipmann guns die werken op perslucht in plaats van CO2, wat beter is voor het milieu. Ook hebben we speciale geweren met gereduceerde druk, waardoor de verfballetjes minder hard aankomen.