Paintball voor volwassenen

Paintballen voor volwassenen

Stalen zenuwen, tactiek en snelheid zijn sleutelwoorden voor paintballen. Een goed schot schakelt de tegenstander uit. Maar let op, in de volgende ronde wordt u misschien wel geraakt! De bossen met schotten en andere natuurlijke schuilmaterialen zorgen voor een fraai decor voor een uitdagend spelletje paintball!

Er worden diverse paintball varianten aangeboden bij Paintball Valkenswaard. Populaire spellen zijn ‘capture the flag’ en ‘medic man’. Wilt u graag spelen met onbeperkt kogels? Dan is Paintball Unlimited een echte aanrader! Hieronder staan al onze Paintball varianten die geschikt zijn voor iedereen vanaf 18 jaar en op zoek is naar een leuk en spannend paintball uitje in Brabant.

Naast diverse paintball arrangementen kunt u bij ons ook terecht voor een compleet dagje uit. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke lunch of barbecue in ’t Boothuys.

Paintball Basic

Schuilend achter bomen vuurt u verfkogels af op de tegenpartij. Stalen zenuwen, tactiek en snelheid zijn sleutelwoorden voor paintball.

Lees meer

Paintball Profi

Schuilen achter bunkers en een overall vol verfspetters zijn enkele ingrediënten voor een avontuurlijk paintball uitje!

Lees meer

Paintball Unlimited

Paintball Unlimited, 1,5 uur paintballen met onbeperkt verfkogels!

Lees meer

Paintball & Survival

Een leuke combinatie van een actief potje paintballen en uitdagende survival onderdelen zoals een hoge touwbrug en speleo!

Lees meer

Paintball Light

Op zoek naar een uitje voor sportieve dames? Met speciale paintball guns voor vrouwen komen de verfballetjes minder hard aan!

Lees meer