Paintball Valkenswaard

Bijna 40 jaar geleden begon Rofra Valkenswaard met kanoverhuur en kanotochten over de Dommel. De afgelopen 38 jaar heeft Rofra  zich ontwikkeld tot één van de grootste specialisten op het gebied van recreatieve, sportieve en avontuurlijke groepsarrangementen in Zuid Nederland.

Voor een geslaagde dag van begin tot eind presenteert Rofra Sportieve Arrangementen haar klanten met trots de ontvangstlocatie: ’t Boothuys Valkenswaard. In het gebouw is de sfeer van Rofra volledig doorgevoerd met onder andere een prachtige bar en receptie, gemaakt van echte boten. Ideaal voor groepen die graag worden ontvangen met een kopje koffie of thee met een stukje vlaai. Maar ook voor een meer uitgebreide catering zoals lunchbuffetten, barbecues en buffetten is ’t Boothuys uitermate geschikt!

Paintballen wordt gespeeld op het outdoorterrein van Rofra. Dit is gelegen achter de Kempervennen in de Westerhovense bossen. Op dit terrein liggen 3 paintballvelden en worden diverse survival activiteiten gedaan. Kortom, genoeg voor een leuk dagje uit bij Paintball Valkenswaard!